.

 

Третият сезон на MasterChef стартира на 27 февруари в 21:00 часа с кулинарни предизвикателства отвъд границите на възможното

Любимото кулинарно шоу на България MasterChef се завръща с трети сезон на 27 февруари по bTV. Строгото и справедливо жури в лицето на Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев представиха концепцията на новото издание като кулинарен „танц”, който отново ще бъде изпълнен с естетика, отличен вкус и иновации, но и много нови елементи. Те обещаха на зрителите неочаквани изненади в регламента на формата, които ще предизвикат третото поколение любители-готвачи да покажат страст, прецизност и въображение „отвъд границите на възможното”. Една от тях е и по-ранният час, в който гурме феновете ще видят кулинарния спектакъл в най-голямата кухня на България – 21:00 часа.  

Chef Ангелов, Chef Токев и Chef Михалчев коментираха, че претендентите за титлата MasterChef и голямата награда от 100 000 лева са много добре подготвени за високите очаквания към кулинарните им възможности, но не и за вълнуващите обрати, които предстоят в третия сезон на шоуто. Горещи почитатели на формата, амбициозните участници са работили по усъвършенстването на готварските техники, съчетанието на вкусове и текстури, познаването на все по-широкия арсенал от екзотични продукти, имат впечатляващи идеи за оформянето на ястията и познания за гастрономическите традиции в световен мащаб. Chef Ангелов посъветва хоби-готвачите да свалят всички рамки и окови, да се развихрят и да демонстрират в чиния цялата си фантазия - „отвъд границите на възможното”.

Екипът на MasterChef ще вдигне летвата по пътя към финала още по-високо, динамиката на играта ще повиши градуса на емоциите до точката на кипене, а неочакваните изненади ще смразяват кръвта. А кои ще бъдат смелите кулинари, които ще стъпят на гладиаторската арена на MasterChef, какви оръжия и противници ги очакват там и кой ще успее да надмине границите на възможно най-добрия вкус – от 27 февруари в 21:00 часа по bTV.