.

 

За любители с любители: Росица

Вижте забавното блиц интервю на чаровната кулинарка от "MasterChef"

Добре дошли в рубриката ни "За любители с любители". Представяме ви едно забавно блиц интервю с полуфиналистите в "MasterChef":

Име:

Росица Иванова

Кое ястие приготвяш най-добре?

Мога да кажа кое НЕ приготвям най-добре - поширани яйца! :D

А от кое обичаш да си похапваш?

Мога да прекарам целия си живот, консумирайки единствено розови домати, бурата и совиньон блан.

Какво не би опитал/а?

Русенско варено от консерва. Ами... не, благодаря.

Най-смелият ти кулинарен експеримент е...

Да транжирам 6 агнета за 1 час. Шок и ужас.

Опиши се с три... подправки/вкуса:

Вода, кафе и вино. И за да съм напълно аз, Dave Bruback - Take five. За всички ценители на добрия вкус.

Сладко или солено и защо?

Горчиво и сладко. Милион пъти по-добре.

Твоята тайна за перфектно ястие е...

Ако тайната на французите е масло, масло и пак масло, то при мен картината е същата само, че с любов.

Най-голямата ти мечта е…

Всички хора по земята да "прогледнат", да осъзнаят, че животът се случва веднъж и те имат уникалната възможност да са режисьори на своя филм. Всеки път, когато задам въпрос: "какво правиш" и чуя отговор: "Ами нищо, пия бира на дивана", "гледам телевизия" или "ох, чудя се какво да правя", нещо детско в мен умира. Уважаеми, ОГЛЕДАЙТЕ СЕ! Светът е пълен с интересни пътища. Просто излезте навън!

Кое е най-откаченото нещо, което си правил/а?

Да живея в жилище с наем, почти равен на заплатата ми. Не съжалявам нито за миг, нито за лев.

Ако можеше да обиколиш света, къде би отишъл първо?

Веднага бих си купила билет за Бразилия. Техния Chill ми допада страшно много.

Какво те кара винаги да се усмихваш?

Живот. Всеки един момент е толкова уникален, случва се само веднъж и няма повторение. Самият факт, че си роден, здрав си, дишаш и имаш свободата да чертаеш пътя си, ти дава възможност за безсмъртие. Настръхвам при мисълта.

Любовта на мъжа минава през стомаха, а на жената…

Любовта на качествените хора минава през всички сетива.