.

 

Мастърклас с chef Роу: Веганова тарта с шоколадов ганаш и домашно маршмелоу

Епизод 9

От този мастърклас освен домашно приготвено маршмелоу, ще научите и как се прави веганов мед.

За тестото

веганово масло
бяла захар
кафява захар

забележка: ако искате да избегнете захарта, може да ползвате кокосова

натрошени бисквити
брашно

За вегановия мед

прясно изтискан ябълков сок
захар
4 торбички чай от лайка
меласа

За маршмелоу

аквфаба - вода от сварен нахут или бобови растения, замества яйчени белтъци
захар
пудра захар
ксантан
лимонов сок

За ганаша

шоколад
мляко от овесени ядки

В каква последователност се смесват съставките и как да изпечете тестото вижте във видеото.