Мартин представя рецепта за свински гърди в азиатски стил. В него има тартар от сьомга, гел от портокал и една бисквитка.
За гела е необходим сокът на един портокал, който се поставя на котлона в касерола. Добавя се соев сос, който не е много солен, мирин, агар-агар, джинджифил. Когато е готово, се прецежда и се поставя в хладилника.
Свинските гърди се подготвят и се запечатват в тенджера с мазнина и соев сос. Добавя се вода, соев сос, джинджифил, мирин, оцет, зеленчуци и къкри на среден огън.
Бисквитката се приготвя с меко масло около 120 г., 60-70 г. брашно, сол, джинджифил, 2 белтъка. Първо се разбъркват белтъците с брашното, след това се добавя маслото.
За тартара: сурова сьомга, нарязва на ситно на ръка, червен лук, див лук, мирин, оризов оцет, сол, черен пипер и малко настъргана портокалова кора, люта чушка, крема сирене, квасена сметана.
От топлото изпечено тесто се изрязват формички.
Редуцираният сос се прецежда, добавя се студено масло и към него се връща месото, за да поеме вкусовете.
С ринга, с който са изрязани бисквитките, се изрязват и парчета от гела. Следва аранжиране на чинията.
Всички компоненти и стъпки за приготвянето на това ястие вижте във видеото.