.

 

Златна престилка осигурява директно място в топ 16! Вижте какво още ви очаква в сезон 6 на MasterChef България

Шоуто започва в понеделник, 24 февруари от 21 часа по bTV

Жури, между членовете на което тече невероятна химия. Колоритни участници със силни характери. Здравословно хранене, висока кулинарна култура и нещо много важно: златна престилка! Това обещава новият сезон на най-доброто кулинарно шоу у нас. 

Андре Токев: "Мастършеф" не е просто шоу, това е едно истинско кулинарно състезание." (...) "Мастършеф" успя да създаде нещо, което ние от Асоциацията на българските готвачи се мъчим да създадем от 15 години - да променим имиджа и мисленето към готвача и към храната."

Силвена Роу: "Ти си това, което ядеш, както си и това, което мислиш. (...) "Мастършеф" промотира висока кулинарна култура. Защото здравето, успехът, летежът на една нация зависи от кулинарната й култура."

Петър Михалчев: "Първо трябва да имаш разчет в главата и тогава да бързаш. А не да бързаш и посредата да се сетиш, че нещо не е както трябва и така се връщаш назад".

Повече за новия сезон, както и за ролята на златната престилка научете от видеото.