.

 

Николай Маджаров Файчето от MasterChef акомпанира боб чорбата с "Шуми Марица" в MasterЗона по N-JOY

Николай Маджаров Файчето от MasterChef гостува в рубриката MasterЗона на радио N-JOY. Познатият на зрителите музикант от "Тибетски сърца" сподели пред Нея Димитрова, че има самочувствието да готви също така добре, както и борави с нотите. И допълни, че скромността му е изчезнала окончателно след като свирил пред 200 000 човека. Ако трябва да приготви храна за толкова хора, той би им сервирал боб, като според него най-важната подправка е джоджънът. 

Животът на Файчето е разделен между продуцентската му работа, вкусната храна и любимите му три деца. Според неговите разбирания, всяко дете трябва да влезе максимално рано в кухнята и затова прекарва много време в забавление и добри вкусове с тях. Николай сподели, че се грижи за 23-годишната си дъщеря и двамата си синове - на 15 и 8 години, като ги глези със "здравословно сладки неща". И допълни, че използва стевия вместо захар, въпреки че изповядва твърда вяра в маслото и червеното месо. Философията му е, че да наречеш нещо здравословно, е въпрос на количество и всичко прекалено е отрова. А приготвянето на един боб би акомпанирал с "Шуми Марица" или "Насрещен марш".

Целия разговор можете да видите тук

Не пропускайте да видите какво ще приготви Файчето и неговите конкуренти довечера в кутията на MasterChef. От 21:00 часа по bTV Chef Петър Михалчев ще даде и специален MasterClass с изумително японско ястие.