.

 

Посланици на кулинарията и силата на човешкия дух се борят за престилки в MasterChef

В понеделник от 21:00 часа по bTV

В третия ден от кастингите на MasterChef – в понеделник от 21:00 часа по bTV, Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще станат свидетели на решителността, силния дух и смелостта на кандидатите за престилки, титлата и голямата награда от 100 000 лева. Сред стотиците, решени да покажат любовта си към готвенето, е и един, който ще се опита да впечатли журито за трети път. Убедени, че в най-голямата кухня на България ще намерят верния път и своята сцена за изява, че ще покажат уважението и благодарността си към храната, кулинарите ще поднесат рецепти от целия свят. Те ще трябва да поправят грешки в последния момент, да проявят устойчивост на стреса и да покажат най-доброто, на което са способни.

Участници, вдъхновени от изкуството на журито, ще докажат, че никога не трябва да се предаваш, а усилената работа неизбежно дава резултат. Те ще изненадват с ентусиазма си, ще разочароват с криворазбрани концепции, ще представят истински шедьоври, както и „импотентни“ чинии. Хора с динамични професии и безчет въздушни мили ще се състезават с любители на природата и спокойствието на „бавния живот“. Личности, за които MasterChef е мечта от години ще се изправят срещу такива, за които готвенето буквално дава нов живот. Един от тях дори ще признае, че обича храната повече от секса. Но всички те ще са щастливи да видят на живо своите идоли Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу и да чуят техните съвети.  

Защо Chef Михалчев е благодарен на кучетата си, какво може да изненада „страшно“ Chef Токев и как един асансьор е вълнувал Chef Роу? Какви умения ще демонстрират кандидатите за място в приключението MasterChef и ще успее ли някой да грабне златната престилка – в понеделник от 21:00 часа по bTV.

Всяка сряда, четвъртък и петък ексклузивно он-лайн съдържание ще представя на „ненаситните“ фенове на MasterChef ексклузивни коментари от състезателите и неизлъчени забавни моменти зад кулисите на шоуто. На сайта masterchef.btv.bg потребителите ще гледат и авторски видео рецепти с всяка стъпка от изпълнението им.

В предаването „От 10 до 2 с Нейа“ по радио N-JOY в ежедневната кулинарна рубрика „Мастър Зона“ ще гостуват участници от настоящия и от предишни сезони на MasterChef. Те ще споделят своите рецепти, готварски трикове и съвети при готвене. Сред темите ще бъдат застъпени и правилното усвояване на остатъчни продукти с цел намаляване на хранителните отпадъци.